lørdag 15. oktober 2016

Medlemskveld i Peña Flamenca Noruega

Hjemmepeña lørdag 22. oktober fra klokken 20 hos Elisabeth Buntz, Thomas Heftyes gt. 45, 0267 Oslo (like ved Frogner plass).

KRISTIN AUNAN og SVERRE JENSEN:
 Kristin Aunan synger Flamenco og Coplas. Hun gikk på flamenco sangkurs på Verdensmusikk festivalen i Førde i 1991 og har fortsatt med flamenco siden den gang. Sverre Jensen var en av de første som begynte med å spille flamenco i Norge og var med på å starte Peña Flamenca Noruega. Programmet vil bestå av Flamenco og Coplas. Coplas er komponerte sanger i flamenco stil.



Flere gitarister spiller etter det "offisielle" programmet. Ellers blir det hyggelig samvær og anledning til å bidra med noe hvis du har lyst til det.

Hjemmepeñaer har ikke inngangspenger, mat og drikke blir tilgjengelig som vanlig. Disse kveldene er for medlemmer av PFN som har betalt / skal betale kontingent i år. Gi beskjed om du kommer til Elisabeth på sms til 901 79 215 eller mail ebuntz@icons.no

Neste peñakveld blir åpent for alle: Lørdag 26. november – Julepeña på Rodeløkken kolonihage. Følg også med på PNF's hjemmeside: http://osloflamenco.blogspot.no/p/om-pena.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar