tirsdag 27. august 2013

Konsert med Argentina 2. november

Hun kommer som del av Oslo World Music festival -Klubben er tilbudt rabatt på billetter til konserten med Argentina den 2. november.Vi får billettene for 200 kr. + avgift - ordinær pris er 250. kr. + avgiftFor å få rabatten må billetter kjøpes på denne linken:
http://www.billettservice.no/html/connect.htmI?STAGE=1&EVNT=OCP0211A&l=NO&CL_ORIGIN=ORIGIN2 

Her følger litt info om Argentina, tilsendt fra OWM:Navnet til tross, Argentina er så spansk som det går an å bli. Hun er født Argentina Maria Lopez Tristancho og har vokst opp i Hvelva midt i Andalucia-provinsen, som er kjent for sin flamencotradisjon. Argentina har ennå ikke fylt 30, men har erobret hele Spania med sine elegante  oppvisninger som cantaora. Hun har siden 2006 gitt ut fire studioalbum, som alle er blitt lovprist i hjemlandet.Men det er først og fremst med sine live-opptredener hun har henført Spanias befolkning  i alle de største byene har hun bragt publikum til tårer med sin vakre cante.

Hun har også nylig debutert i Sør-Amerika - og hva var vel mer naturlig enn å bidra på den Latinamerikanske kulturkongressen i byen Mar del Plata - i Argentina? Nå er hun endelig klar for Oslo World Music Festival!Argentina Maria Lopez Tristancho

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar