torsdag 19. mai 2022

FERIA DE ABRIL - lørdag 21. mai 2022 - kl. 20.00 Da er det snart klart for ”Feria de Abril”-feiring i Oslo, årets gyldne mulighet til å stæsje seg med prikkete kjoler og blomster i håret og slå seg løs med sevillanas-dans!

Dato/tid: Lørdag 21. mai kl. 20.00

Sted: Rodeløkkens kolonihager, Rosenhoffgata 20, 0569 Oslo

Inngangspenger: GRATIS for PFN-medlemmer og 100,- for ikke-medlemmer

Betal helst med VIPPS!

Slik kommer du deg til festen: Ta buss 20, 21, 31 / trikk 17 / t-bane 4, 5 til Carl Berners plass (eller Rosenhoff), eventuelt gratis parkering i gata. Gå inn hovedinngangen til Rodeløkkens kolonihager i Rosenhoffgata 20. Vi venter på deg i Toppen Forsamlingshus.

*Kl. 20.15 lærer du SEVILLANAS nr.1 🌸🌸🌸

Kari Helene Østby fra Centro de Flamenco i Oslo lærer deg sevillanas-dansAlle som har lyst kan kaste seg ut i dansen. Det trengs ingen forkunnskaper!

*Åpen scene - fritt frem for alle:

Utover kvelden blir det ”Åpen scene” for dem som vil vise noe de liker å fremføre eller noe de jobber med: Finn frem instrumentene, sangstemmen og danseskoene!

Klubben disponerer gitar og cajon.

Her blir det ulike artistiske og musikalske innslag for alle som ønsker å bidra og gode muligheter for å danse sevillanas, samt masse god mat og drikke til peñaens rimelige priser.

Om du ikke er av typen som liker å pynte deg i Sevillanas-stil, er du selvfølgelig velkommen i vanlige klær. Og om du ikke kan danse sevillanas, lærer du det i en fei! På våre sider finner du også oversikt over skolene i Oslo som tilbyr kurs i dette.

Ønsker du å melde deg inn i klubben, kan du betale 300 kr i døren                (150 for familiemedlemmer og studenter) – kontant eller til Vipps bedrift 76056 - eller til konto 1503 41 45935 på forhånd.

 Peña-styret vil gjerne vite hvor mange som kommer, så send en epost til         pfn-osloflamenco@hotmail.com og gi oss beskjed.


Klubbstyret vil også benytte anledningen til å minne om Musikkfest Oslo lørdag 4. juni.

Bli med å danse i Kubaparken kl. 13.45 14.00. Hold av dagen!
                                     
             

                                     


Vel møtt – 

med eller uten stæsj! Bienvenidos!

Hilsener fra oss i PFN-styret – Lone, Maggie, Carolina, Maxim og Marit       

 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar